Otse lehe sisu juurde

Köögiviljarikkad road ehk kuidas küpsetada Trooja hobust

Kirjastus
Varrak
Autor
Margit Härma
Toimetanud
Karin Kastehein
Ärge ehmuge, see raamat ei räägi hobuselihatoitudest, vaid sellest, kuidas valmistada aedvilju nii maitsvalt, et ka kõige skeptilisemad „jänesetoidu“ põlgajad neid meeleldi söövad. Kõik teavad, et aedviljad on tervislikud. Ometi söövad eestlased palju vähem köögivilja kui teiste maade rahvad. Aga pole hullu! Tervislikku toitu pakkuva kohvikuketi Mamo loojal Margit Härmal on mitmeid nippe ja kavalaid nõkse, kuidas olukorda lahendada. Kõige tõhusamaks salarelvaks on seejuures imehead maitsed! Raamatu esimesest osast leiab lugeja toidud, kus köögivilju on lisatud roogadesse nii, et nende maitsed domineerima ei hakkaks. Teises peatükis on retseptid aedviljadega harjunud sööjatele ja kolmandas autori pere lemmiktaimetoidud. Ja siis veel valik kastmeid ja muud head-paremat. Juurde on lisatud ka siinsetes retseptides kõige sagedamini esinevate köögiviljade tutvustused, kus leidub nii praktilisi nõuandeid kui ka Tervise Arengu Instituudi selgitusi, miks üks või teine vili kasulik on.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0308049
    Kirjastus
    Ilmumisaasta
    2016
    Mõõdud
    240x168
    Leheküljed
    208
    Ribakood
    9789985338049
    Keel
    Lisamise aeg
    03.08.2016
    Toimetanud

    Kategooria Top 10

    Samalt autorilt

    Sama hinnaga

    Sama keel