Otse lehe sisu juurde

Haputainas – alustame algusest

Võta aeg maha ja küpseta

Kirjastus
Sinisukk
Autor
James Morton
Tõlkinud
Evelin Arak
Toimetanud
Liisi Lees-Leesmaa
Haputainaleib või -sai on küpsetis, mida sõid tsiviliseeritud lääne inimesed enne kaubandusliku pagaripärmi kasutuselevõttu. Pärmi asemel kergitavad leiba loomulikul teel tekkinud pärmseened ja bakterid. „Haputainas – alustame algusest“ selgitab lihtsalt, kuidas haputainast valmistada ning seda küpsetada. Raamat õpetab: —millest ja kuidas alustada —millised on haputaina põhikoostisained —kuidas teha juuretist —kuidas valmistada maaleiba —kuidas saada kuldset ja läikivat koorikut Lihtsate näpunäidetega raamatust leiad lisaks mitmeid retsepte, et valmistada näiteks nupsusaiu, vesikringleid või näkileibu. Võta aeg maha ja küpseta ise oma perele mõnusaid saiu-leibu.
    Tarne 7 tööpäeva

      Hind:25,95 €

      Jaga

      Spetsifikatsioonid

      Tootekood
      34991394
      Kirjastus
      Ilmumisaasta
      2021
      Mõõdud
      189x140
      Leheküljed
      160
      Ribakood
      9789949081394
      Keel
      Tõlkinud

      Kategooria Top 10

      Samalt autorilt

      Sama hinnaga

      Sama keel