Otse lehe sisu juurde

E-raamat: Ellujäämise (koka)kunst

Kirjastus
Menu Kirjastus OÜ
Autor
Martin Hanson
See hobikokk Martin Hansoni vaimukas, selge ja lihtne teos toidust liigsete pasunate ja praadideta - retseptid, toidulood ja pildid hea kõhtuäie kokkukeeramiseks. Raamatus selgitatakse, kuidas valmistada nii parimaid ampse (tapas, sushi jm) kui ka imelisi koduseid gurmeeroogi. Autor ei anna alati väga täpseid ja karme juhtnööre, vaid jätab vabaduse valida aineid igaühe rahakoti, maitse-eelistuste ja fantaasia järgi. Nii mõnegi toidu kokkukeetmine meenutab ehita-ise-konstruktorit. Kõigepealt pole muret, et toit ei tuleks maitsev, kui järgida instruktsiooni täielikult. Teiseks ei tasu muretseda, kui osiseid jääb üle. Kolmas printsiip - alati võib lisada aineid, mida õpetuses pole.
Raamat on mehelikult otsekohene, kohati rabav ja piire ületav. Kuid hea tuju ja maitsvad road on garanteeritud.
Kööki ei tohi karta, seda peab armastama, tundma ja kasutama!
    Allalaetav

      Hind:5,30 €

      Jaga

      Spetsifikatsioonid

      Tootekood
      E9789949470297
      Ilmumisaasta
      2009
      Leheküljed
      192
      Ribakood
      9789949470297
      E-raamatu formaat
      epub
      E-raamatu levitaja
      EDRK
      Formaat
      Lisamise aeg
      13.12.2010
      ISBN
      9789949470297

      Kategooria Top 10

      Samalt autorilt

      Sama hinnaga