Skip to content

Saiad, pirukad, koogid

Publisher
Eesti Ajalehed
Author
Kristi Pitkänen, Anne-Reet Kaldoja
Editor
Ele Ainsoo
Siit raamatust leiad küpsetiste-kookide retsepte, mis valdavalt olid eesti kodudes populaarsed umbes 20-30 aastat tagasi. Sellised lapsepõlve lemmikud nagu kirju koer, kass Arturi kook, pähklid, karamellkook ... Näpuotsaga on juures ka uuemate kookide retsepte, meie laste lapsepõlve lemmikuid: tiramisu, maasika-jogurtitort, pirnikook kondenspiimaga jne.

Et küpsetamine paremini sujuks, on raamatus ka hulganisti nippe ja vihjeid maailma parima koduse koogi küpsetamiseks, toiduainete mahu ja kaalu vahekordade tabel, põhitaignate – biskviit-, mure-, leht- ja keedutaigna – retseptid ning küpsemisajad ja ahjutemperatuurid küpsetamisel. Retseptiraamatut saad ise täiendada. Pane kirja omaenda küpsetamisnipid, küpsetusahju „iseloom”, pere maitse-eelistused jne. Iga retsepti juures on joonestik, kuhu saad välja arvutada oma küpsetusvormi ja sööjate seltskonna suurusele vastavad koostisainete kogused, et miski küpsetamise käigus ei ununeks.

    Share

    Specification

    SKU
    0648712
    Published At
    2011
    Dimensions
    212x76
    Pages
    112.0000
    EAN
    9789949478712
    Format

    Top Products

    Sama hinnaga