Skip to content

Küpsetaja käsiraamat

Publisher
Varrak
Author
Eva Pärtel
Editor
Karin Kastehein
Raamat õpetab samm-sammult, kuidas valmistada pärmi-, juuretise-, mure-, puru-, leht-, biskviit- ja keedutainast ning toorjuustukooke ja beseeküpsetisi. Lisaks retseptidele leiab raamatust iga tainaliigi kohta kasulikke nippe ja soovitusi. Raamatu neljandas trükis on suurel määral täiendatud juuretisetaina peatükki. „Juuretise- ehk hapusaia küpsetamine levib Eesti kodudes järjest enam. Siit saab juhatust nii juuretise kasvatamiseks ja toitmiseks, nii klassikalise juuretisesaia kui ka juuretisetainast kaneelisaiade jm küpsetamiseks,“ ütleb autor Eva Pärtel, kes küpsetab ilma pagaripärmita valmivat saia aastast 2013. Eva on Perenaise Pagariäri eestvedaja ning mitmete kokaraamatute autor. Muu hulgas on temalt ilmunud aasta kokaraamatu tiitliga pärjatud „Nostalgilised tordid ja koogid”.
  • Apollo choice
Delivery 1-3 working days
Final products in stock

    Price:28,95 €

    Share

    Specification

    SKU
    39912106
    Publisher
    Published At
    2021 / 2022 / 2024
    Dimensions
    240x168
    Pages
    248
    EAN
    9789985352106
    Language
    Format
    Created At (custom)
    02.02.2024
    Designer

    Top Products

    Samalt autorilt

    Sama hinnaga

    Sama keel