Advendikalender LEGO Disney Princess 2024

0 out of 5
Rate this
Delivery 1-3 workdays
46,50 €
Regular price: 48,95 €
Availability in stores
LEGO® ǀ Disney Advendikalender 2024 – üllata 5-aastaseid ja vanemaid lapsi 253-osalise kokkupandava mänguasjaga, mis sisaldab 24 päeva tegelasi, tegevusi ja üllatusi.
Ehitatav mängukomplekt – iga päev pakub uut pühademudelit või -tegelaskuju, mis innustab mängima, lisaks muutub advendikalendri karp lauamänguks kuni 5 mängijale, et mängurõõmu laiendada.
Kaheksa tegelast ja lõbusad tarvikud – selles advendikalendris on Elsa, Tiana, Arieli, Mirabeli ja Moana LEGO® ǀ Disney mikronukufiguurid, lisaks Pua, Snowgie ja Sveni tegelased, kingitused ja palju muud.
Ehita lõbu – paljud uksed paljastavad ehitatavaid tegevusi, nagu kiik Snowgie jaoks, Arieli merealune palee, Moana minipaat, Elsa jääpalee, kelk, jõulupuu ja palju muud.
LEGO® ǀ Disney kingiidee lastele vanuses 5+ – see kokkupandav komplekt tüdrukutele ja poistele on lõbus advendi- või varajane jõulukingitus Disney-armastajatele, mida kõik koolis imetlevad.
Loo rohkem lugusid – selles komplektis olevad kokkupandavad mänguasjad töötavad koos teiste LEGO® ǀ Disney ehituskomplektide või LEGO komplektidega (müüakse eraldi), võimaldades lastel mängu laiendada ning uusi seiklusi ja lugusid ette kujutada.
WARNING! Ei sobi alla 3-aastastele. Väikesed osad. Lämbumisoht!
Delivery 1-3 workdays
46,50 €
Regular price: 48,95 €
Availability in stores