Me rändame koos Candace ja Ferenc Máté’ga mööda käänulisi küpressidest palistatud teid idüllilises Toscanas ja jõuame iidsesse Montalcino linna. Siin, ostnud 13. sajandist pärit mõisa, hakkavad nad looma oma kodu 800-aastasesse majja, ning rajavad 6 hektaril väikese viinamarjaistanduse, kus kasvatatakse imelisi viinamarju, et sünniks selline suurepärane punane vein nagu Brunello di Montalcino. Brunello tähendab kohalikus dialektis ilus tume ja seda veini tehakse Sangiovese Grosso viinamarjadest. Montalcino ümbruse kliima ning pinnas võimaldavad neist teha veini, mis on üks Itaalia kuulsamaid ja kallemaid. 1966. aastal oli Brunello di Montalcino esimese 8 veinpiirkonna seas, kellele omistati DOC staatus ja 1980. aastal esimene, kellele omistati juba kõrgem veinikvaliteet – tunnus DOCG. Pole vist vaja mainida, et Brunello on Itaalia kõige tuntum ja ka kalleim vein.
Kuid ühtlasi on see ka lihtsalt lugu Itaalia elust kõigi rõõmude ja kentsakustega.„Enamikus maades käib viinamarjaistanduse rajamine nagu käkitegu: lähed maja taha, torkad mõned viinapuuvõsud maasse ja ongi kõik. Aga Toscanas nii ei käi...“