Tuleproov

Nõidur III
0 viiest
Hinda
Varsti saadaval
Tarne 31.05.2024
See toode on eeldatavalt saadaval 31.05.2024
28,45 €
Tavahind: 29,95 €
Saadavus kauplustes
Geralt ravib Thaneddi saare mässus saadud haavu Brokiloni metsas drüaadide juures, ent asub niipea kui võimalik teele talle saatusest määratud Üllatuslast otsima. Lisaks tema lahutamatule sõbrale trubaduur Tulikale saadavad nõidurit teel temperamentne vibuneiu Milva, Ciri hirmuunenägudes esinenud Nilfgaardi rüütel, keda ajavad taga keisririigi parimad salakuulajad, ja kaval päkapikk Zoltan.
Fantaasiakirjanduse elav klassik, mitmete auhindadega pärjatud Andrzej Sapkowski (snd 1948. aastal Łódźis) on poola nüüdiskirjanduse rahvusvaheliselt tuntuimaid nimesid. Sapkowski on loonud omaette ajaloo ja kombestikuga maailma, mis on niisama suurejooneline ja haarav kui Tolkieni või G. R. R. Martini romaanidest tuttavad paigad ning mis on pikitud vihjetega Poola ajaloole. Põnev, muhedalt humoorikas, mahlaka keelekasutusega ja erinevate keelepruukidega mängides omanäolisi ülivärvikaid karaktereid loov seikluslugu „Tuleproov” on „Nõiduri” sarja romaan, järg jutukogudele „Ettemääratuse mõõk” ja „Viimane soov” ning romaanidele „Haldjate veri” ja „Põlguse aeg”. Netflixis on võimalik vaadata sarja järgi filmitud seriaali „The Witcher”.
Romaani on poola keelest tõlkinud Margus Alver, kes tõlkis ka „Haldjate vere” ja „Põlguse aja” ning keda on tunnustatud muuhulgas ka tõlgete eest heebrea, hispaania, itaalia, katalaani, prantsuse ja vene keelest.
Varsti saadaval
Tarne 31.05.2024
See toode on eeldatavalt saadaval 31.05.2024
28,45 €
Tavahind: 29,95 €
Saadavus kauplustes