Смотреть

Vene köök. Suur pirukaraamat

0 из 5
Оценить
Товар распродан!
Vene köögi tähtsaks omapäraks on pärmitainast küpsetatud pirukad, küll suured kaetud pirukad – kuljebjaakad, küll väikesed erinevate täidistega pirukad, küll keerusaiad ja saiakesed, küll kuklid ja kakud. Ja kogu see küllus esineb nii soolasel kui ka magusal kujul. Äsja küpsetatud pirukate lõhn on toonud venelaste koju hubasust ja soojust paljude sajandite jooksul ja toob ka täna.
Suur pirukaraamat kuulub samasse sarja kui äsja ilmunud Vene köök. Suur kokaraamat.
Suur pirukaraamat õpetab, kuidas õigesti valmistada pärmitainast ja kuidas seejärel hästi kerkinud tainast valmistada Vene traditsioonilisi pirukaid.
*Suured kaetud pirukad – kulebjaakad
*Saiakesed
*Kuklid
*Kakud
*Õlis praetud pirukad – beljašid
* Vene lihavõttepühade magusad saiad – kulitšid
Iga piruka või saiakese valmistamise viisi on üksikasjaliselt kirjeldatud ning kõiki tööetappe illustreerivad ülevaatlikud ja täpsed fotod, mis teevad pirukate küpsetamise selle kokaraamatu järgi väga lihtsaks. Igast valmis pirukast on lisatud pilt, et oleks selge, milline peab valmistoode välja nägema. Kõik see muudab küpsetamise lihtsaks ja arusaadavaks ka algajaile.
Suures pirukaraamatus on autor andnud palju kasulikke nõuandeid ja näpunäiteid, mis aitavad tegijal saada parima tulemuse.
Vene köögi pirukad rikastavad oluliselt meie toidulauda ning pakuvad uusi meeldivaid maitseelamusi.
Julget proovimist ja uue avastamist!
Товар распродан!