Sellesse tordipiiblisse on end sisse seadnud üle 140 retsepti, mille järgi valmistada üks tõeliselt maitsev ja kaunis tort alates põhjast kuni tipmiste kaunistusteni. Lisaks leiad siit palju sammsammulisi, rikkalikult fotodega (peaaegu 500 pilti) illustreeritud õpetusi, samuti räägin lahti karamelli, šokolaadi, vahvlipaberi ja suhkrumassi kasutamise, tortide toestamise jpm. Kõik kokku üks suur retsepti- ja õpetustekogu, millest kindlasti leiad oma tulevased lemmikretseptid.
Raamatut võid kasutada ka õppematerjalina, vajadusel analüüsides ja märkmeid tehes. Viimaste jaoks on siia jäetud suisa mõned valged lehed.
Lisaüllatuseks teile, kes te minuga koos tordimaailmas rändate, on raamatus ka Ukraina kondiitri Nataliia Leso kaks fantastilist tordišedöövrit.