Millest kokaraamatutes ei räägita

0 viiest
Hinda
Toode on läbimüüdud!
Küllap teab iga kodukokk, et isegi päris lihtsana tunduvad kuumad road ei taha alati ootuspäraselt välja tulla ja olukord ei pruugi paraneda ka pärast korduvaid uusi katsetusi. Põhjus on peaaegu alati selles, et täiuslik lõpptulemus nõuab toiduainete kuumtöötlemise arvukate põhitõdede tundmist ja ranget järgimist. Kust võiks taolisi teadmisi hankida? Tavapärane kokaraamat annab ju tegijale vaid vajalikud ainekogused, mida tuleb kas keeta, pruunistada, hautada või mõnel muul viisil kuumtöödelda. Kuidas seda täpselt teha, selle selgitamiseks pole retseptiraamatus lihtsalt ruumi.
Sellest mahukast raamatust aga leiab kodukokk kõik, mida vajab kuumade lõunaroogade õnnestumiseks. Nii Eesti köögi põhitoiduainete kuumtöötlemise ja käsitsemise reeglid kui ka kõik tuntud ja mitmed täiesti uudsed kuumtöötlemismeetodid on raamatus lahti seletatud äärmiselt põhjalikult ja detailselt. Lõpuosas on aga luubi alla võetud vägagi vajalik, kuid meie kokakirjanduses kahjuks harva ettetulev teema – arvukate kokkamisapsude vältimine ja vajadusel muidugi ka parandamine.
Aga seegi pole veel kõik. Lugeja leiab ka veebilingi, millelt avaneb tinglikult blogiks nimetatav nõuandekogumik. See pakub nii tekstide kui veebilinkide kaudu ligipääsu huvitavale lugemis- ja vaatamismaterjalile, mille kogumaht ei jää vist kuigi palju raamatu omale alla. Mõlemad allikad koos aga toovad igale huvilisele lausa koju kätte põhjaliku, kuid hõlpsasti omandatava kokakursuse.
Toode on läbimüüdud!