Suure rõõmu leiad sageli kõige lihtsamas! Näiteks värskes saiaviilus, millel rohkelt võid ja veel rohkem enda tehtud maasikamoosi.
Siia raamatusse on kogutud need kõige kõigemad moosi- ja marmelaadiklassikud A-st O-ni ehk apelsinimarmelaadist õunamoosini. Aga on ka põnevaid uustulnukaid, nagu ananassimoos ingveriga või kirsimoos palsamiäädikaga või koguni espressomarmelaad šokolaaditükkidega. Raamatu algusosast leiab lisaks moosi ja marmelaadi põhiretseptid koos fotodega varustatud samm-sammuliste õpetustega, lõpuosast ahvatlevad eksootilised vürtsmoosid ja -salatid. Ja muidugi rohkelt kasulikke nõuandeid, nippe ja serveerimisideid, mille üle rõõmustavad nii kogenud kui ka algajad moosikeetjad.
Ega siis muud kui tõtakem kööki moosi-marmelaadi keetma, sest omatehtud vaarikamoos maitseb alati kõige paremini!