„Kui teil on konditükk või kalaluu kurku kinni jäänud ja teile tundub kas või veidike sedamoodi, et hakkate lämbuma, katsuge sellest kiiresti märku anda ja abi nõutada. Piinlikkustunde ja surma vahel on lihtne valida./…/ Kui olete kokteiliõhtul ja seisate püsti, sülitage kirsikivi salvrätti või pihku ning pange see mööduva teenindaja kandikule – kuid ainult siis, kui ta on teel tagasi kööki. Hädaolukorras on hea lahendus lillepott. /…/Kui asute luba küsimata teise inimese toitu maitsma, siis oleks parem, kui see inimene oleks teisse armunud.“
Selliseid vaimukaid ja elulisi nõuandeid on raamatus „Lauakombed. Kuidas käituda ja milleks üldse vaeva näha“ hästi palju. Näpunäited puudutavad ka seda, millest võiks lauas vestelda, kuidas rõivastuda ja mida teha, kui toit ei maitse. Kuna autor on ameeriklane, lähtuvad mõned soovitused, näiteks jootraha suurus, sealsetest tavadest. Reisides on sedagi hea teada.
Jeremiah Tower (s 1942) on USAs olnud tõeline staarkokk, talle kuulus aastail 1984-1999 San Franciscos kultusrestoran Stars. Teda hinnatakse California kokandusstiili arendaja ja mitmete kokaraamatute autorina (New American Classics, California Dish: What I Saw (and Cooked) at American Culinary Revolution, America’s Best Chefs Cook with Jeremiah Tower jt).
Sel sajandil on Tower pühendunud elunautimisele ja hobidele, millest üks on õnneks ka kirjutamine.