Kana on armastatuim lihaliik kogu maailmas! Maitselt mahe kanaliha pakub köögis palju inspiratsiooni, seda saab sobitada peaaegu kõigega: tuliste piparde, leebe kookose ja koore, hapukate tsitruseliste, eksootiliste puuviljade ja värskete ürtidega.
Selles raamatus on üle 50 maitsva kanaroa retsepti, mille hulgast leiad kindlasti uusi toite nii igapäevasele kui ka pidulikule lauale: põnevaid suupisteid, armastatud suppe ja ahjupraade, vahvaid salateid ja uudseid pirukaid. Mõned meie lemmikud, mida lihtsalt peab proovima, on parmesanikana, oliiviõlimarinaadis kanafilee, mango-kanakarri, vürtsikas kanaburger, kiire kana-nuudlivokk, potipirukas, satay-vardad. Uute kanaroogade ideid jagub igale maitsele ja nii eksootiliste kui ka klassikaliste toitude armastajaile!
Raamatust leiad veel praktilisi nippe ja juhtnööre, kuidas kana tükeldada ja ette valmistada, kanapuljongit keeta, kana “taaskasutada” ja maitsvalt marineerida.