Grillimine on sooja kevade, suve ja sügise armastatuim söögitegemise viis. Grillimine - see ei ole pelgalt kõhutäis, vaid nauding hästi veedetud ajast.
Grillida võib kõike: seeni, juurvilju, puuvilju, mereande, kala, liha, maksa jne. Pole olemas puuvilja, juurvilja ega köögivilja, millest ei saaks valmistada maitsvat grillrooga.
Ühes peres elavad veganid ja lihasööjad saavad selle raamatu abil endale kogu grillihooajaks sobiva grilltoitude menüü koostada.
Raamatus on 135 retsepti 30 riigist üle maailma. Isuäratavaid grillroogi jagub igale maitsele.
Raamatu autor Ragnar Sokk on hariduselt toiduainete tehnoloog. Ta on mitmete menukate kokaraamatute: "Parimad pühadetoidud", "100 Eesti toitu ja jooki", "Parimad sügistoidud", "Parimad lihavõttetoidud" jne autor.