Eesti Naise köögitoimetaja Lia Virkus sirvis retsepte, vaimustus ja kirjutas saateks nii:
Hoidistamine on tohutult tore tegevus! Eriti veel siis, kui on olemas raamatutäis uusi ahvatlevaid retsepte, mille katsetamine on puhas rõõm! Kindlasti on igaühel meist oma teada-tuntud lemmikhoidised, mida igal suvel purki talletame. Nii ka minul – oma raudvara on ja jääb. Kuid alati süttin ka uutest põnevatest kooslustest ja just kodumaiste viljade sisse tegemisest.
Meeldib, et selles kogumikus on palju soolaseid hoidiseid – marineeritud köögivilju, salateid, supipõhju, kastmeid ja vürtsmoose. Olen kirglik seenelkäija ja nende hoidistaja. Seetõttu panin kohe silma peale kahele lehter-kukeseenemoosile ja lihtsale kukeseenemoosile, põnevad tunduvad ka puravikud sinepikastmes ja idamaises marinaadis. Ratatouille´ purgis proovin samuti ära!
Mõistagi ei puudu siit ka magusad moosid nii oma üllatavate koosluste kui ka moosiklassikana. Armastan väga valgest klaarist keedetud moose ja päris kindlasti katsun suvel järele klaarõuna- ja mustikamoosi. Ehe kirsi-õunamoos ja vale-aprikoosimoos kollastest ploomidest kõlavad samuti paljulubavalt.
Iga hoidistajat võluvad ja ahvatlevad omad hoidised ja avastamisrõõmu jagub sellest raamatust tõesti palju. Lisaväärtust annavad praktilised hoidistamisnipid.