Ingveri-mee-sidruni Shrub on suurepärane joogipõhi, mis sobib hästi nii värskendava ja energiat andva alkoholivaba kui ka kraadiga kokteili valmistamiseks. Samuti on Shrubist meeldiv valmistada soojendav tee või võtta lihtsalt lahjendamata kujul shotina. Toode on kuumutamata.
Shrubi võib tarvitada puhtalt nö “shotina” kui ka kasutada erinevates joogiretseptides. Retseptid on välja toodud pudelil.
Ingveri-mee-sidruni Shrubi koostisosad:
Mesi, sidrunimahl, ingverimahl, õunasiidriäädikas, rosmariin
Sidrun on C-vitamiini allikas ning sisaldab antioksüdante.
Ingverile omistatakse bakterite ja seente vastast toimet. Ingverit kasutatakse seedimise soodustamiseks, iivelduse leevendamiseks, gripi ja külmetushaiguste raviks jne.
Mesi sisaldab antioksüdante, seedimist soodustavaid kasulikke ensüüme ja mikroelemente, mis toetavad immuunsüsteemi.
Õunasiidriäädikas on oma olemuselt antiseptiliste omadustega.
Rosmariin turgutab immuunsust ning aitab kõhuhädade korral.
Lisainfo:
Avatult säilitada külmikus.
Säilivusaeg 6 kuud.
Enne tarvitamist loksutada.