Harbour Street

Vera Stanhope’i sarja kuues romaan
0 out of 5
Rate this
Delivery 1-3 workdays
31,30 €
Regular price: 32,95 €
Availability in stores
Detektiivseersant Joe Ashworth ja tema tütar Jessie sõidavad jõulueelses Newcastle’is metrooga kodu poole. Kui rahvast täis rong tiheda lumesaju tõttu ootamatult ühte maapealsesse jaama pidama jääb, märkab Jessie naist, kes paistab tukastavat ega lahkugi vagunist, ja teda äratada proovides avastavad nad, et reisija on surnuks pussitatud.
Kuna kuritööl tunnistajad puuduvad, hakkab detektiivinspektor Vera Stanhope mõrvamotiivi leidmiseks uurima naise minevikku. Margaret Krukowski, pussitamise ohver, elas palju aastaid Northumberlandi vaesunud kalurilinnakeses Harbour Streeti tänavas. Kohalikke elanikke küsitledes tekivad Veral kahtlused, et inimesed teavad rohkem, kui välja räägivad, ja et teo toimepanija on keegi neist.
Kõigest mõni päev hiljem mõrvatakse veel üks naine. Vera sisetunne ütleb, et tapmised on omavahel seotud. Margareti viimaseid toimetamisi välja selgitades avaneb Vera ees selle pealtnäha süütu kandi varjatud minevik, kus kõik näib tiirlevat tollesama Harbour Streeti ümber. Sealne kogukond aga tõmbub endasse ega taha oma saladusi võõrale avada.
Üllatavate pöörete, eredate tegelaskujude ja omapärase õhustikuga „Harbour Street” esindab detektiivinspektor Vera Stanhope’i lugude vaieldamatut kõrgtaset.
Delivery 1-3 workdays
31,30 €
Regular price: 32,95 €
Availability in stores