Advendikalender LEGO Super Heroes 2024

0 viiest
Hinda
Tarne 7 tööpäeva
46,50 €
Tavahind: 48,95 €
Saadavus kauplustes
Laste advendikalender superkangelastega – LEGO® Spider-Mani 2024. aasta advendikalender 24 igapäevase üllatusega 7-aastastele ja vanematele poistele ja tüdrukutele.
Väikesed ehitusmänguasjad – ehitatavad mudelid Spider-Mani filmide New Yorgi tänavastseenidest, sealhulgas lumine Spider-Ham, hotdogi käru ja Electro talvepuu.
Minifiguurid ja muu – komplektis on Spider-Mani, Green Goblini, Miles Moralese ja Venomi minifiguurid, lisaks kaks väikest autot, Sandmani katapult ja muud lõbusad kingitused.
Loominguline rollimäng lastele – suure päeva lähenedes saavad lapsed kombineerida kingitusi, et taasetendada stseene Spider-Mani filmidest ja leiutada ise superkangelaste seiklusi.
Pühadekingituse idee – 24 päeva üllatusi LEGO® Marvel Spider-Man 2024 advendikalendrist inspireerivad superkangelaste mängu, mis jätkub veel kaua pärast viimase ukse avamist
Sobib kokku teiste LEGO® komplektidega – kalendri kingitused on ühendatavad teiste LEGO Marveli ulatusliku seeria ehitusmänguasjadega lastele (müüakse eraldi)LEGO® Marveli mänguasjad – lai valik LEGO Marveli ehitusmänguasju ja figuure on loodud selleks, et pakkuda lastele lõputult loomingulisi ehitus- ja mänguvõimalusi.
24 päeva üllatuskingitusi – loo selle 246-osalise advendikalendriga oma noorele superkangelasele võrguheitmise seiklustega pühadeaeg!
HOIATUS! Ei sobi alla 3-aastastele. Väikesed osad. Lämbumisoht!
Tarne 7 tööpäeva
46,50 €
Tavahind: 48,95 €
Saadavus kauplustes