Advendikalender LEGO Friends 2024

0 viiest
Hinda
Tarne 1-3 tööpäeva
37,00 €
Tavahind: 38,95 €
Saadavus kauplustes
LEGO® Friends Advendikalender 2024 – siin on laste jõuludeni loendamise mänguasi, mis on täis 24 päeva jagu tegelasi, tegevusi ja üllatusi alates 6-aastastele tüdrukutele ja poistele.
Avasta Paisley ja Ollyga jõulumälestusi – iga päev äratab uue pühademälestuse ajast, mil sõbrad olid koolieelikud, tehes sellest suurepärase mänguasja sotsiaalsete ja emotsionaalsete oskuste toetamiseks.
Sisaldab viite tegelast ja palju pühadeteemalisi tarvikuid – see LEGO® komplekt sisaldab väikest Paisleyt, väikest Ollyt, Paisley ema, isa ja väikest õde, kahte loomabeebi tegelast ning lumekassi figuuri.
Ehita lõbu – paljude uste taga on kokkupandavad tegevused, nagu ragulka, mida saab järgmisel päeval kasutada lumelossi maha löömiseks, lisaks küpsetamiseks küpsised, postitamiseks kiri, puu ja palju muud.
272-osaline kingiidee lastele – see LEGO® Friends komplekt on lõbus advendi- või varajane jõulukingitus tüdrukutele ja poistele, kellele meeldivad pühadetegevused.
Avasta veel sõpruse lugusid – vaata ka teisi LEGO® Friends ehitusmänguasju lastele (müüakse eraldi), kus lapsed tutvuvad erinevate tegelaste ja asukohtadega ning mängivad päriselu seiklusi.
HOIATUS! Ei sobi alla 3-aastastele. Väikesed osad. Lämbumisoht!
Tarne 1-3 tööpäeva
37,00 €
Tavahind: 38,95 €
Saadavus kauplustes