Advendikalender LEGO City 2024

0 viiest
Hinda
Tarne 1-3 tööpäeva
37,00 €
Tavahind: 38,95 €
Saadavus kauplustes
Lõbus jõulude advendikalender – loenda jõuludeni 5-aastastele ja vanematele lastele mõeldud LEGO® City 2024. aasta advendikalendriga.
Advendikalendri kinkekomplekt 24 üllatusega – komplektis on jõuluvana ja proua Clausi minifiguurid ja tegelaskujud koos jõulukampsunitega, sealhulgas koerafiguur, lisaks minimudelid ja vahvad kogumisobjektid.
Komplektis on lahtikäiv mängumatt – lapsed saavad karbil oleva mängumati lahti voltida, et luua lumine talveküla stseen loominguliste lugude ja seikluste jaoks.
Jõuluteemalised kogumisobjektid väikestele ehitajatele – iga LEGO® City advendikalendri minimudeliga on kaasas kalendriakna siseküljele trükitud hõlpsasti järgitav ehitusjuhend.
Pidulik jõulueelne kingitus – see mänguasju täis advendikalender on lõbus pühadekink alates 5-aastastele lastele ja LEGO® ehituskomplektide fännidele.
Piirideta loominguline mäng – lapsed saavad avada veel lõbu ja seiklusi, liites selle komplekti teiste LEGO® City tootevaliku komplektidega (müüakse eraldi).
Teave LEGO® City mängukomplektide kohta – LEGO® City on koht, kus lapsed saavad vallandada oma piiramatu kujutlusvõime koos ehitiste, sõidukite ja elanikega, mis motiveerivad neid ehitama, looma, uurima ja mängima.
HOIATUS! Ei sobi alla 3-aastastele. Väikesed osad. Lämbumisoht!
Tarne 1-3 tööpäeva
37,00 €
Tavahind: 38,95 €
Saadavus kauplustes