Otse lehe sisu juurde

Värvikad juurikad

Toidud porgandist, peedist, kaalikast, pastinaagist, juursellerist ja naerist

Kirjastus
Ajakirjade Kirjastus
Autor
Epp Mihkels
Juurviljad on tõepoolest värvikad nii välimuselt kui ka sisult. Leidub eri värve porgandeid ja peete, milles kõigis on rikkalikult vitamiine ja mineraalaineid. Ning ka vähemvärvikad ei jää neist selles osas maha. Samas ei satu need väekad ja värvikad juurikad meie toidulauale sugugi tihti ‒ kui, siis ehk salatis või supis-ühepajatoidus. Autor tõestab, et porgand, peet ja kaalikas ning vähemtuntud juurseller, naeris ja pastinaak sobivad mis tahes kujul väga erinevatesse roogadesse. Riivitud salat võib mõne maitseaine või nõksuga muutuda hoopis uueks ja huvitavaks ning mõni juurikas passib lisaks supile veel ka näiteks šokolaadikoogi sisse. Leidke raamatu abil oma tee värvikate juurikate maitsete maailma.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0741660
    Ilmumisaasta
    2016
    Mõõdud
    200x165
    Leheküljed
    112.0000
    Ribakood
    9789949391660
    Keel
    ISBN
    9789949391660

    Kategooria Top 10

    Samalt autorilt

    Sama hinnaga

    Sama keel