Otse lehe sisu juurde

Tatratoidud 2. Toortatratornidest küpsisetordini

Kirjastus
Ajakirjade Kirjastus
Autor
Lia Virkus, Nelly Vahtramaa
Mis tähendab „elus” tatar? Miks on vaja niigi heade omadustega toortatart veel idandada? Kui eestimaine toortatar on hele, miks poes müüakse nii heledat kui pruuni tatart? Toortatar on muutunud meie söögilaual vägagi populaarseks. See tervisesõbralik tooraine on üsnagi igapäevane juba paljudes restoranides ja koduköökides. Toortatraretsepte avaldatakse ajakirjades, toortatraroogi valmistatakse televisioonis, õpetatakse tegema kokakoolides ja lasteaedades. Meie raamatust leiad üle 30 uue põneva retseptiidee toortatrast, vastused eespool esitatud küsimustele ning palju häid nõuandeid toortatra idandamiseks, keetmiseks ja valmistamiseks. Toome raamatus välja ka tüüpilisemad vead, mida tehakse toortatra valmistamisel, et nüüdsest teil kõik õnnestuks. Samuti saad lugeda, miks toortatra söömine nii tervislik on ja õppida kõiki neid roogi ise valmistama kaunite piltide ning täpsete õpetuste järgi. „100 rooga“ sõsarsarja 33.raamat.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0742148
    Ilmumisaasta
    2016
    Mõõdud
    200x100
    Sarjas mitmes
    Ribakood
    9789949392148
    Keel
    Lisamise aeg
    23.08.2016
    ISBN
    9789949392148

    Kategooria Top 10

    Muud sama seeria tooted

    Sama hinnaga

    Sama keel

    Viimati vaadatud