Otse lehe sisu juurde

Sealiha. Suur kokaraamat

Kirjastus
TEA
Autor
Wolfgang Müller
Tõlkinud
Lea Ellert
Toimetanud
Pirja Kullama
"See on esimene tõeliselt sisukas, väärikas, suur ja põhjalik ainult sealihatoitudele pühendatud kokaraamat eesti keeles. Saksa meisterkokk käsitleb põhjalikult kõiki oskusi alates vorsti valmistamisest, suppide ja traditsiooniliste toitude tegemisest kuni peente suupistete ja piduroogadeni.

Raamatust leiab ülevaate erinevatest lihalõigetest koos täpsete joonistega ja sõnaseletused.

♦ Parimad retseptid suurepäraste värvifotodega
♦ Vorstitegemise õpetus koos retseptidega
♦ Lihakeha tükeldamise skeemid 10 leheküljel
♦ Kastmete, lisandite ja marinaadide põhiretseptid
♦ Lühisõnastik kokandusterminite selgitamiseks
♦ Üksikasjalik register

Raamat on kauaoodatud abimees kodukokale, profile ja tarvilik raamat ka seakasvatajale ning väärikas kingitus igale toiduhuvilisele. "

    Jaga

    ...

    ...