Otse lehe sisu juurde

Rabarberi toidud salatitest magusani. Sari 100 rooga mini

Kirjastus
Ajakirjade Kirjastus
Autor
Lia Virkus, Pille Enden
Kokaraamatusarja „100 rooga” väikeseformaadilise sõsarsarja esimene raamat on peagi poelettidel. Esimene kevadine tärkaja rabarber annab võimaluse pärast pikka talve jälle mõnusalt hapukaid kooke, lahedat kisselli ja kohevat vahtu valmistada. See mõjub kui sõõm kauaoodatud värsket õhku. Rabarberi kasutusala on aga hoopis laiem kui pelgalt koogid või magustoidud. Sobita seda liha või kalaga, lisa salatisse või vürtsmoosi. Valmista brüleekreemi, Pavlova kooki või tiramisut. Raamatust leiab rikkalikult soovitusi pea igas koduaias vohava rabarberi kasutamiseks.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0742790
    Ilmumisaasta
    2013
    Mõõdud
    205x135
    Leheküljed
    64.0000
    Sarjas mitmes
    Ribakood
    9789949502790

    Kategooria Top 10

    Samalt autorilt

    Muud sama seeria tooted

    Sama hinnaga