Otse lehe sisu juurde

Marineerimine. Hapendamine. Soolamine

Kirjastus
TEA
Tõlkinud
Marika Tamm
Toimetanud
Anneli Killing
"Maitsvate hoidiste retseptid pärinevad meie ja lõunanaabrite põlvest põlve pärandatud retseptivaramust, on heas kooskõlas meie traditsioonidega ja pakuvad toredat lisa igaühe parimatele perekonnaretseptidele:

• kurkide marineerimine, hapendamine, soolamine,
• küüslaugu ja porrusibula marineerimine,
• hapuoblika ja maitserohelise soolamine,
• tomatite, seente, kabatšokkide, kõrvitsate sissetegemine,
• kapsa hapendamine ja marineerimine ning
• teiste puhtast loodusest saadud viljade hoidistamine.
Ise tehtud, hästi tehtud! "

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0242795
    Kirjastus
    Ilmumisaasta
    2012
    Mõõdud
    145x215
    Leheküljed
    64.0000
    Ribakood
    9789949172795
    Tõlkinud
    Toimetanud

    Kategooria Top 10

    Muud sama seeria tooted

    Sama hinnaga

    Viimati vaadatud