Otse lehe sisu juurde

Hapendame hõrgutisi

Kirjastus
Tänapäev
Autor
Karin Bojs
Tõlkinud
Anne-Mari Orntlich
Illustreerinud
Mikael Engblom
Kui sügisest saab talv, täitub Karin Bojsi külmik hulga kirevate purkidega – köögiviljade hapendamine on alati olnud tema lemmikharrastus. Hapendada on võimalik peaaegu kõike, mis aias kasvab: kurke, ube, tomateid, suvikõrvitsaid, peete ja tomateid. Piimhappebakteritega hapendamine on üks vanemaid ja lihtsamaid köögiviljade säilitamise viise. See toob esile nende õrnad ja keerulised maitsed, säilitab peamised toiteained ega kuluta liialt energiat. Ja nagu autor selgitab, on hapendatud toit ka tervislik. "Hapendame hõrgutisi" on praktiline ja lihtne käsiraamat hapendamise saladustest ning sisaldab nii maitsvaid retsepte kui ka abistavaid nõuandeid hapendamise tehnika ja vajalike vahendite kohta

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0699838
    Kirjastus
    Ilmumisaasta
    2016
    Mõõdud
    195x240
    Leheküljed
    143.0000
    Ribakood
    9789949279838
    Keel
    Lisamise aeg
    29.07.2016
    Illustreerinud

    Kategooria Top 10

    Samalt autorilt

    Sama hinnaga

    Sama keel