Otse lehe sisu juurde

Gluteenivabad toidud

Kirjastus
Ajakirjade Kirjastus
Autor
Maire Vesingi
Paljud inimesed soovivad piirata nisujahu tarvitamist toidus või on haiguse tõttu sunnitud täiesti gluteenivabale dieedile. Kuidas aga valmistada gluteenita jahust selliseid lapsepõlves armsaks saanud küpsetisi nagu kaneelirullid, lihapirukad, sõõrikud või piparkoogid? Millega asendada nisujahu omletis ja pannkookides? Mis võiks olla gluteenivabalt toituja hommiku- ja lõunaeine ning mida võiks ta serveerida peolaual? Peale enam kui 70 retsepti on raamatus soovitusi, mil viisil uudseid gluteenivabu jahusid kasutada, neist tainast kokku segada ja kergitada. Toitudel on välja arvestatud ka energia- ja toitainesisaldus. Autor Maire Vesingi õpetab Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskoolis tulevasi kokki. Raamatule on eessõna kirjutanud doktor Adik Levin ning Eesti Tsöliaakia Seltsi juhatuse liige Riin Jõgi. Tervise hoidmise toitude sarjas on varem ilmunud ka diabeetiku kokaraamat.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0742677
    Ilmumisaasta
    2013
    Mõõdud
    258x210
    Leheküljed
    152.0000
    Ribakood
    9789949502677

    Kategooria Top 10

    Samalt autorilt

    Sama hinnaga